MIKO2020 – Mittaukset konepajassa -seminaari

​Ajankohta: 3. – 4.9.2020 

Paikka: Data-City, Auditorio Taito, Lemminkäisenkatu 14-18B, 20520 Turku

Suomen Laatuyhdistyksen metrologiajaos (pituusklubi) ja Koneteknologiakeskus Turku Oy järjestävät perinteisen Mittaukset konepajassa –seminaarin Turussa 3. – 4.9.2020 (Seminaari on suunnattu valmistuksesta, laadunvalvonnasta, suunnittelusta ja tuotekehityksestä vastaaville henkilöille, joiden työhön konepajatekniset mittaukset ja kalibrointitoiminta vaikuttavat.

MIKO2020 tarjoaa osallistujille tietoa uusimmista mittausmenetelmistä ja tarjoaa kattavan tietopaketin ajankohtaisista aiheista. Seminaarin yhteydessä järjestetään mittauksen minimessut erillisessä Piletti-Kippo –kabinetissa. Perjantaina 4.9.2020, aamupäivän seminaariosuuden ja lounaan jälkeen, on mahdollisuus osallistua järjestetylle yritysvierailulle. 

SeminaariohjelmaSeminaaripaikka ja -tarjoilut

Seminaari järjestetään Opetusravintola Taidon auditoriossa, osoitteessa Lemminkäisenkatu 14-18B, 20520 Turku. Rakennus on nimeltään DataCity. Messunäyttelylle on varattuna erillinen kabinettitila Piletti-Kippo.

Tarjoilut sisältävät molemmille päiville aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvit. Mahdolliset erityisruokavaliot ilmoitetaan ilmoittautumislinkin kautta.

Kuva: Teknologiakiinteistöt, Datacity

Iltaohjelma

M/s Rudolfina irrottaa köydet 3.9.2020 klo 19. Lähtöpaikkana on Saaristolaivasatama Läntisellä Rantakadulla. Laiva suuntaa Naantaliin, jossa on puolen tunnin pysähdys Vanhankaupungin laiturissa. Laivalla on tarjolla illallisbuffet A-oikeuksineen.


Hinnat

550€ (+alv 24%) - Seminaariosallistuminen tarjoiluineen (ei sis. majoitusta)

Maksuun sisältyy: luennot ja materiaalin lataus, ruokailut, kahvit sekä torstain iltatilaisuus. lmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu laskutetaan ennen seminaaria.

100€ (+alv 24%) - Esittelypöydän hinta

Mittalaitteiden ja muiden tuotteiden esittelyyn on varattu erillinen kabinetti-tila.

Ilmoittautumiset ja esittelypöytävaraukset ilmoittautumislinkin kautta.


Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 21.8.2020 mennessä.

Ohjelmamuutokset mahdollisia.varaa paikkasi!


Majoittuminen

Seminaarivieraille on varattuna majoituskiintiö alueella sijaitsevasta upouudesta Hotelli Kupittaasta (Original Sokos Hotel Kupittaa, Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku).

Huonehinnat: 112 EUR/vrk (Standard yhden hengen huone) ja 122 EUR/vrk (Standard kahden hengen huone). Huonevaraukset tehdään suoraan myyntipalvelusta. Varausta tehdessä on mainittava tunnus ”MIKO2020” erikoishinnan takaamiseksi. Huoneita on rajoitettu määrä ja varaukset on tehtävä 16.8.2020 mennessä. Huomioithan, että mahdollisten kanta-asiakasohjelmien edut eivät ole voimassa em. majoitushinnan yhteydessä.

Myyntipalvelu palvelee varausasioissa ma-pe klo 8-20 puhelimitse 020 1234 600 tai sähköpostitse sokos.hotels@sok.fi.


Pysäköinti

Kupittaan alueella on useita maksullisia pysäköintialueita. 

Hotellivierailla on mahdollisuus pysäköida lämmitetyssä P-Intelligate paikoitushallissa osoitteessa Joukahaisenkatu 6, Turku. Pysäköinnin hinta 15 €/vrk. (S-Card-asiakkaille 13 €/vrk). Kulku hotelliin sisäkautta.

P-Intelligate paikoitushallin korkeus sisäänajotasolla 3 m ja ylä- ja alatasanteilla 1,9 m. Paikoitushallissa on myös neljä sähköauton latauspaikkaa. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. 


Tervetuloa!